Aluminijumske Felne Audi RS4 (B8)

Prijem vozila bez najave i zakazivanja.

Premium održavanje svog vozila pratite uživo putem telefona, tableta, računara.

Pošaljite upit direktno našim serviserima Klikni OVDE!

Kontakt
Aluminijumske Felne Audi RS4 (B8)

Aluminijumske Felne Audi RS4 (B8)

Aluminijumske felne za Audi RS4 (B8) vozila se izlivaju od legure sirovog aluminijuma. Dok se rotiraju velikom brzinom izložene su intenzivnim pritiscima. Centrifugalne sile nastale u ovom procesu zapravo menjaju molekularne osobine legure aluminijuma, stvarajući veću čvrstinu na periferiji obruča alu felne. Veća čvrstina omogućava smanjenje mase bez ugrožavanja izdržljivost i trajnosti. Upravo što je alu felna lakša, potrebno je manje konjskih snaga za ubrzanje.

Aluminijumske Felne Audi RS4 (B8)
Aluminijumske Felne Audi RS4 (B8)

Aluminijumske Felne Audi RS4 (B8) Cena

Prilikom vožnje, svakoj osobi se desio trenutak kada ne primeti rupu, i proleti preko iste. To može da ima različite posledice za Vaše automobile i aluminijumske felne. Postoji mogućnost da ste prošli bez ikakvih negativnih posledica. Takođe, druge opcije mogu biti da ste iskrivili Vašu felnu, i postoji ona najgora, a to je da je sama felna pukla. Zaključak je jasan, kupovina novih. Ukoliko tražite alu felne za Audi RS4 (B8) vozilo i ratkapne, nudimo najveću ponudu za nove ratkapne i felne.

Aluminijumske Felne Audi RS4 (B8) Cene

Aluminijumske Felne Audi RS4 (B8) Prodaja

Aluminijumske Felne Audi RS4 (B8) Cena

Glavne prednosti alu felni za Audi RS4 (B8) vozila su sledeće: manja težina alu felni smanjuje neogibljenu težinu (deo vozila koji nije podržan sistemom vešanja, na primer, gume, felne, kočnice itd.) i tako utiče na preciznije upravljanje i bolje ponašanje u krivinama, duži životni vek gume zbog boljeg odvođenja toplote (alu felne su bolji provodnici toplote). Poboljšano je hlađenje diskova i doboša. Gume montirane na alu felne se u proseku za 10% manje zagrevaju od čeličnih felni posebno pri većim brzinama. Hladnije gume se habaju sporije, bolje kočenje zbog manjeg zagrevanja. Smanjeno i ravnomerno trošenje gume zbog precizne izrade i nepromenjivog oblika alu felne. Pošto je načinjena od specijalne legure aluminijuma - nema korozije. Poboljšano hlađenje diskova i doboša.

Kontakt

Nalazimo se na idealnoj lokaciji, na samo nekoliko minuta vožnje iz skoro svakog dela Beograda.